Fostii mineri vor (si) sosele suspendate

Comitetul de coordonare al Ligii Sindicatelor Pensionarilor Minieri din Valea Jiului s-a reunit ieri, la Petrosani, pentru a analiza problemele ce vor fi prezentate la viitoarele întâlniri cu reprezentantii formatiunilor politice care au candidati la alegerile din 9 decembrie.

Printre acestea se numãrã: recalcularea punctului de pensie, acordarea si pe mai departe a gratuitãtilor la curent si cãrbune, crearea de locuri de muncã pentru nepotii pensionarilor minieri, acordarea de bilete de odihnã si chiar demararea unor lucrãri de construire a unor autostrãzi suspendate în localitãtile Vãii Jiului.

„Poate cã unii vor zâmbi când vor citi despre sosele suspendate. Noi, însã, ne dorim sã fluidizãm traficul rutier din zonã si construirea unor sosele suspendate ni se pare un lucru realist si de bun simt.

În plus, ar urma sã fie create astfel, noi locuri de muncã. Adevãrul este cã numãrul autovehiculelor care tranziteazã zona este unul prea mare si trebuie sã fie luate o serie de mãsuri pentru rezolvarea acestei probleme”, a precizat Ion Hortopan, presedinte LSPM Valea Jiului. Vineri, 16 noiembrie, o delegatie a fostilor minieri urmeazã a se întâlni, în Hunedoara, cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.

Mircea Nistor

 

Advertisements

Un comentariu la „Fostii mineri vor (si) sosele suspendate

  • 16 noiembrie 2012 la 09:18
    Permalink

    Hortopan este cu capul in nori,il credem ca batranetea isi spune cuvantul.De ce nu se implica in schimbarea calcului la noua Lege a Pensilor la mineri sa nu se mai imparta la 30 ci la 20 cum a fost pana la 1 Ianuarie 2011 ca este PSD-ul lui la guvernare acum iar Mariana Campean este Ministru Munci.

Comentariile sunt închise.