Un container echipat cu grup sanitar a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani. Asociaţia Zi de Zi de bine a venit în sprijinul celor de la unitatea medicală. La Unitatea medicală a fost amplasat un container dublu echipat cu grup sanitar şi duş.
”În această perioadă, în care singura speranţă că vom trece cu bine peste această pandemie vine de la cei din prima linie, din sistemul medical, este nevoie de noi toţi, pentru a ne creşte şansele atât nouă, dar mai ales celor dragi, poate mai vulnerabili. În lupta cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecţie, dezinfectanţi, teste diagnostic, chiar ventilatoare dacă reuşim să ne mobilizăm. Prin donaţiile venite la acest apel ajutăm Spitalul de Urgenţă Petroşani!”, spune Maria Prodan, foundraiserul pentru Spitalul de Urgenţă din Petroşani.
Maria şi-a propus să strângă din donaţii 25.000 de lei, în următoarele 26 de zile, bani din care se vor achiziţiona echipamente pentru cadrele medicale de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.
În plus, Asociaţia Zi de ZI de bine a mai donat Spitalului de Urgenţă din Petroşani şi alte echipamente medicale de protecţie. Reprezentantul Asociaţiei este Melania Medeleanu.

Cosmin BACIU