Soarele rãsare si pentru Aninoasa

O rasul Aninoasa va primi o sumã de bani de la Consilul Judetean, mâine, la rectificarea bugetarã. Primarul Nicolae Dunca, spune cã aceasta este prima veste bunã din ultimele luni pentru el.

Aproape de sfârsitul anului, într-o zi mohorâtã de toamnã ca aceasta, Aninoasa ar putea avea parte si de putin noroc, mai ales cã în ultima vreme, aceastã localitate trece prin clipe grele din cauza blocajului financiar.

Consiliul Judetean Hunedoara, în cadrul unei sedinte, care va avea loc  astãzi, 15 noiembrie,  va face o rectificare bugetarã, iar Aninoasa este prima localitate de pe lista oraselor care vor primi bani.

“O bunã parte din suma care o vom repartiza primãriilor, va fi si pentru Aninoasa. Ce va face primarul cu banii, este strict problema lui, însã noi, categoric îi vom da niste fonduri. Am o sumã de peste 1 milion de euro care trebuie împãrtitã la mai multe primãrii”, a declarat Mircea Molot, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara.

Primarul Orasului Aninoasa, Nicolae Dunca, spune cã acesta este primul semn de bine din ultimele luni pentru localitatea pe care o conduce. “Eu sunt foarte bucuros cã voi primi o sumã de bani.

În functie de arieratele pe care le are fiecare primãrie, am înteles cã se dã 5 % din totalul acestora. La mine ar fi undeva la 3 miliarde si 800 de milioane lei vechi.

Dacã cei de la Consiliul Judetean mã ajutã cu aceastã sumã, le-as multumi din suflet, iar pentru mine  ar fi o zi bunã, pentru cã pentru prima datã, cineva se gândeste si la Aninoasa”, ne-a declarat Nicolae Dunca, primarul Orasului Aninoasa

Cu banii pe care îi va primi, primãria Aninoasa va plãti datoriile cãtre furnizori, care nu sunt deloc mici. De altfel, primarul Nicolae Dunca a mai spus cã este foarte posibil sã participe si el la sedinta de consiliu, pentru  a-si sustine cauza dacã este nevoie.

Luiza Andronache

Advertisements