VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie au donat 200 de viziere unităţilor medicale din Valea Jiului. Valea Jiului Implicată a primit sâmbătă de la VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie 200 de viziere pentru a le distribui în funcţie de necesitate în Valea Jiului.
Voluntarii Valea Jiului Implicată au asamblat duminică toate vizierele şi le-au distribuit către Spitalul de Urgenţă Petroşani, Spitalul Vulcan, Spitalul Lupeni, SMURD Valea Jiului şi Serviciul de Ambulanţă Valea Jiului.
”Nevoile de echipamente de protecţie pentru cadrele medicale din Valea Jiului, şi nu numai, sunt mult mai mari. Este necesar ca întreaga comunitate să se implice pentru a trece cu bine peste această perioadă. Vino şi tu alături de noi! Ajutorul tău poate veni în multe forme: prin donaţii, voluntariat sau să te asiguri că atât tu eşti corect informat, cât şi cei din jur”, spun cei de la Asociaţia Valea Jiului Implicată. Asociaţia VeDemJust a fost înfiinţată de ziua drepturilor omului, pe 10 decembrie 2015 şi a primit recunoaştere din partea autorităţilor la începutul anului 2016. Scopul său este unul complex şi include: promovarea libertăţii, întărirea democraţiei, susţinerea statului de drept, buna guvernare, promovarea şi apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului.
Cosmin BACIU