Recidivistul din municipiul Petroşani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, sub învinuirea de tâlhărie calificată.
Individul se află după gratii încă din luna februarie iar magistraţii i-au prelungit cu încă 30 de zile arestul preventiv, respectiv până în ultima parte a lunii aprilie.
T. Mihai a contestat decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi la Tribunalul Hunedoara, dar şi de această dată a pierdut. În urmă cu două zile, tribunalul i-a respins acţiunea considerând că este nefondată. Bărbatul de 30 de ani este acuzat de tâlhărie, după ce a intrat într-un magazin sub pretextul că doreşte să cumpere bunuri şi a cerut vânzătoarei un produs. Profitând de neatenţia acesteia, recidivistul a băgat mâna în sertarul casei de marcat de unde a reuşit să apuce 200 lei. Femeia l-a văzut şi i-a cerut să-i înapoieze banii furaţi. Ca să scape, individul a lovit-o cu palma peste faţă şi a fugit cu banii, dar  n-a apucat să-i cheltuiască. Un echipaj al Poliţiei Lupeni l-a prins şi reţinut la scurt timp, iar mai apoi judecătorii l-au arestat preventiv. Suspectul este un vechi client al poliţiştilor şi scăpase din puşcărie în urmă cu circa un an de zile.
Maximilian Gânju