Sase oameni au fost prinsi in flagrant de politisti si jandarmi in zona Campu lui Neag din Valea Jiului, imediat dupa ce au vanat mistreti. Niciunul nu avea autorizatie de vanatoare si s- au ales cu dosare penale. „In data de 27/28.03.2020 in baza unor informatii obtinute si in cadrul unei actiuni comune politistii SAESP HD, Politia Uricani sijandarmi din cadrul IJJHd. a fost depistat un grup de sase vanatori si posesori de permise de arma, care au impuscat trei mistreti pe raza F.Cinegetic nr.63 Dealu Mare – zona Campu lui Neag,gestionat de catre Avps Corviniana Hunedoara, fara a detine autorizatie de vanatoare. De la fata locului au fost ridicate cinci arme de vanatoare , munitia aferenta si trei mistreti impusca?i.
In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de braconaj cinegetic”, a spus Bogdan Nitu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.
Situatia este cu atat mai grava cu cat in aceste zile, o Ordonanta militara interzice parasirea domiciliului in astfel de scopuri si in niciun caz nu este permisa adunarea in grupuri mai mari de 3 oameni.

Diana Mitrache