În aceste zile, când virusul corona face din ce in ce mai multe victime în lume si cazurile de îmbolnãvire se înmultesc si în România, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeritã vine cu noi mãsuri de protejare a cetãtenilor dar si cu un mesaj ferm, pentru ca acestia sã asculte sfaturile specialistilor de a preveni rãspândirea virusului.
“Dragi CETÃTENI ai municipiului Lupeni, FITI RESPONSABILI! STATI ACASÃ! Comunitatea  noastrã trece printr-un moment de cumpãnã în care e important sã actionãm, fiecare dintre noi, cu responsabilitate. De aceea, avem datoria de a respecta cu strictete recomandãrile privind mãsurile de protectie împotriva noului coronavirus.
VÃ ROG, sã luati toate mãsurile pentru a evita riscul de îmbolnãvire, al dumneavoastrã, al celor dragi si al celorlalti oameni.
– Reduceti, cât mai mult posibil, întâlnirea cu alti oameni !
– Stati acasã ! Nu iesiti în oras decât dacã e absolut necesar!
– Evitati aglomerãrile urbane, plimbãrile pe stradã sau în parcuri !
– Spãlati-vã des pe mâini !
De respectarea cu strictete a acestor reguli simple depinde sãnãtatea dumneavoastrã, a celor dragi si a  noastrã, a tuturor! Primãria se ocupã de dezinfectarea tuturor spatiilor publice si de luarea tuturor mãsurilor care sã vã protejeze.
Trebuie sã actionãm, fiecare, în mod responsabil ca sã învingem împreunã, cât mai repede aceastã epidemie si sã ne putem relua viata normalã.
Vã multumesc!”
Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.