Desi panourile de afisaj sunt aproape goale, pentru cã doar candidatii USL si PPDD s-au grãit sã îsi facã publicã oferta, Haralambie Vochitoiu tot nu are suficient loc de afisaj.

De la Piata Agroalimentarã spre cartierul Colonie aproape nu existã perete, zid sau gard de pe care sã nu zâmbeascã Haralambie Vochitoiu, candidatul PPDD la senat pe colegiul Valea Jiului. Cel putin pânã acum, Vochitoiu este singurul care a încãlcat reglementãrile legale în ceea ce priveste afisajul electoral. ªi asta desi nu se poate plânge cã nu are  loc pe cele 7 panouri special amenajate de Primãrie pe raza municipiului Petrosani. Cu toate cã si-a încercat sansele în mai multe bãtãlii electorale, Vochitoiu nu pare sã fi înteles dictonul latin „Non multa, sed multum”, sau, pe întelesul tuturor, nu multimea unor lucruri conteazã, ci esenta lor! Alegãtorii l-au taxat, însã, dovedind cã au înteles deja cum stau lucrurile, si au rupt deja afisele de pe unele garduri, fãrã sã lipeascã altele peste ele, ca sã poatã fi acuzati cã actioneazã la comanda contracandidatilor lui Vochitoiu.

Pânã acum, Haralambie Vochhitoiu a încercat, de douã ori, sã fie primar al Petrosaniului, iar anul acesta a intrat în cursa pentru sefia Consilului Judetean Hunedoara. Nu a reusit niciodatã sã câstige bãtãlia electoralã, asa cã acum candidatura lui la Senat este privitã, din nou, cu scepticism.

Carmen Cosman