“Lantul de iubire PDL-PPDD a tinut doar de la culesul porumbului pânã la tãiatul cocenilor?”

Primarul Petrilei, Ilie Pãducel, a cerut scuze candidatului PPDD, Monica Iacob Ridzi, cã nu a fost destul de “vigilent” si cã la manifestarea prilejuitã de inaugurarea cãminului cultural de la Jiet – cãruia s-a reusit sã i se punã acoperisul – s-a aflat si contracandidatul dumneaei, Ioan Rus, dar si senatorul Cosmin Nicula, ambii de la USL.

Primarul Petrilei, Ilie Pãducel, si deputatul si candidatul PPDD, Monica-Iacob Ridzi, au încercat – fãrã sã reuseascã însã – sã transforme un eveniment social-cultural într-o actiune  pentru resuscitarea PPDD-uli si a PDL-ului aflate în boalã grea.

Dumincã, toti locuitorii Jietului, cu mic cu mare au fost chemati la clãdirea, aflatã încã în constructie, a viitorului cãmin cultural pentru … inaugurare!!! Geamurile noi si nefinisate ale imobilului erau pline cu afisele Monicãi Iacob Ridzi. Prin multimea de afise nu se gãsea nici unul al coechipierului PPDD, Hary Vochitoiu… Momârlani hâtri au afirmat cã lantul de iubire PDL-PPDD a tinut doar “de la culesul porumbului pânã la tãiatul cocenilor”??!

Cheful de inaugurare, cu virsli si tuicã, a fost dat peste cap de echipa USL, consilierii locali PSD, PNL si PC, de la Petrila, invitând si candidatii Uniunii, respectiv candidatul pentru Senat, Cosmin Nicula si cel pentru Camera Deputatilor,  Ioan Rus.

Momentul a fost coplesitor pentru primarul Ilie Paducel , cel care a declarat public cã sustine echipa PPDD, si nu cea a PDL, partid din care face parte chiar el, cã de USL nici nu se pune problema, desi a fost si pe la PSD. Ilie Pãducel, vãdit încurcat, a cerut scuze Monicãi Iacob Ridzi pentru faptul cã la manifestare participã contracandidatul acesteia, dar i-a multumit pentru “sumele colosale” pe care le-a adus în orasul Petrila.

Am bãtut de la un capãt la altul orasul sã vedem unde se regãsesc banii adusi, dar nu am gãsit, probabil nu am stiut unde sã cãutãm…

Apoi a început hora promisiunilor…care mai de care mai fanteziste, specific lui Dan Diaconescu, printre altele s-a promis redeschiderea spitalului din localitate, spital închis de PDL, partidul din care dumneaei a fãcut parte pânã de curând, iar ca reprezentant ales al petrilenilor nu a fost auzitã strigând împotriva mãsurii cu pricina.

Senatorul Cosmin Nicula si Ioan Rus, candidat la Camera Deputatilor, au informat oamenii cã în viitor, dacã alegerile vor fi câstigate de USL, proiectele vor fi finantate în continuare, dar se vor initia si altele noi, cãrora li se va asigura si finantarea, nu doar pe hârtie, asa cum a fãcut fosta guvernare.

Ovidiu Ruset, PNL Petrila

8 comentarii la „“Lantul de iubire PDL-PPDD a tinut doar de la culesul porumbului pânã la tãiatul cocenilor?”

 • 13 noiembrie 2012 la 07:42
  Permalink

  Maxim 15 Ianuarie 2013 Paducel este membru PSD.

  Răspunde
 • 13 noiembrie 2012 la 08:57
  Permalink

  Valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul dar ei cand au venit la guvernare au uitat de noi sub diferite motive. Victor Ponta a taiat investitile pentru valea jiului dar nu a taiat investitile si pentru judetul Gorj acolo unde el este parlamentar si candideaza,sa voteze cu PSD-ul doar gorjeni lui care l-au infiat si care pun piedici (minerit,turism,…) prin ministere pentru a nu se dezvolta valea jiului.

  Răspunde
 • 13 noiembrie 2012 la 16:22
  Permalink

  @Cetatenii@ ori esti prost informat ori esti dezinformat .Aici in Vale totul depinde de cei aflati la coducerea comunitatii,fie municipiu,oras sau comuna restul sun balarii–de ce toti care vor sa fie la putere nu candideaza la Bucuresti??? Uneori suntem prea mici ,avem putere odata la 4 ani,restul e tacere.

  Răspunde
 • 13 noiembrie 2012 la 19:07
  Permalink

  ce nu va e clar eu sunt cu toti , nu ajut pe nimeni,ii tradez pe toti ,iar cine castiga yo iam ajutat.ce-i mai fac pe astea.ha ha ha

  Răspunde
 • 13 noiembrie 2012 la 19:09
  Permalink

  daca nu credeti intrebatii pe molot si nistor ce le-am mai traso. ha ha ha ce ma mai distrez

  Răspunde
 • 13 noiembrie 2012 la 19:21
  Permalink

  Bravo mai „paducel” esti super tare…o ironie ca asta e toata clasa politica din HD!!

  Răspunde
 • 13 noiembrie 2012 la 20:05
  Permalink

  eu sunt curios cum explica d-na Monicuta atuurile ,,Perseverenta si curaj,,? Eu sunt mai prost si uite cum inteleg: are curaj sa fure cu perseverenta. Ce ziceti gandesc bine, au ba?

  Răspunde
 • 13 noiembrie 2012 la 23:43
  Permalink

  Cel care a facut partidul ppdd promitea ca da la fiecare roman 2000 de euro sau oricum o suma fabuloasa in euro pentru fiecare roman imultim cu 19.000.000 de locuitor ca 2.000.000 se zice ca ar fi prin mapamond terei dupa un loc de munca mai bine plat decat in saracia asta de tara

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.