Cristian Merisanu, fost viceprimar al municipiului Vulcan a plecat luni din PSD si, ca urmare, a pãrãsit si fotoliul de viceprimar al municipiului Vulcan.
A plecat, spune el acum, din postura de membru Pro România, cã nu mai putea sã se regãseascã în PSD, dar a plecat la timp, cât sã ia cu el si peste 100 de membri ai PSD Vulcan. Declaratia sa a fost fãcutã în cadrul unei conferinte de presã la care au venit mai multi membri marcanti al Pro România din judetul Hunedoara. „Dupã 12 ani de administratie, 4 ani consilier local si aproape 8 ani de viceprimar si foarte multi ani în PSD, a trebuit sã aleg sã schimb echipa. (…)  Este momentul în care am constatat cã nu se mai poate lucra la modul de acum. Vorbesc despre colaborarea pe care am avut-o cu primarul si cu presedintele organizatiei. În ultimul timp, faptul cã eu sunt  un om de echipã nu a contat”, a spus Cristian Merisanu, care acum este membru al Pro România.
Merisanu spune, însã, cã din PSD mai pleacã si alti nemultumiti. „Vulcanul a rãmas mult în urmã, fatã de alte localitãti. Este nevoie de o restartare, un restart pe care nu îl puteam face în echipa de pânã acum, din cauza modului în care se conduce acum administratia din Vulcan. Nu am plecat singur, ci împreunã cu  4 consilieri, dar pânã acum au tot sunat telefoanele. În jur de 100 – 150 de oameni vin acum cãtre proiectul Pro România”, a mai spus Merisanu.
Alãturi de Merisanu, la conferinta de presã  a fost si Dorin Gligor si Dacian Ciodaru, ca si Emil Risteiu, membri marcanti ai Pro România în judetul Hunedoara.
Diana Mitrache