Cata incredere inspira daca si-a dat si finul afara din partid

Sunt lucruri deja stiute si un carcotas ar spune, fara sa greseasca, poate, ca nu ar mai trebui aduse in actualitate. Si totusi, trebuie amintite pentru a putea sa ne facem o idee despre candidatul care ne va apara interesele timp de patru ani in

Parlamentul Romaniei.

Asadar, PP-DD-istul Haralambie Vochitoiu este cea mai buna solutie?  Isi va tine promisiunile pe care ni le face pentru a-i da votul? Este el de incredere tinand cont ca si-a exclus pana si finul din partid. Se intampla pe cand era sef suprem la PSD Petrosani. Pe atunci, consilier local la Petrosani, Valentin Fulger, a fost exclus din PSD Petrosani, in urma unei sedinte nocturne a biroului organizatiei. Era in anul 2008 si cazuse in dizgratia nasului, adica a actualului sef al PP-DD Hunedoara, Haralambie Vochitoiu.

Motivul excluderii sustinea Vochitoiu, ar fi fost  legat de „starile conflictuale generate in partid” de catre Fulger, adica un om chibzuit care preda la Universitatea Petrosani si despre care foarte multi aveau si inca au o parere extraordinar de buna. Cum a fost exclus din PSD, finul si-a pierdut si locul in Consiliul Local Petrosani. Vochitoiu s-a razbunat pe propriul fin la acea vreme pentru ca Fulger acceptase sa spuna adevarul, sa vorbeasca deschis despre lucrurile care nu sunt normale in partid. Imediat Vochitoiu l-a suspectat ca a „vandut” informatii din interiorul organizatiei in campania electorala de la acea vreme, lucru care nu s-a dovedit nici pana astazi.

Gabriela Rizea

4 comentarii la „Cata incredere inspira daca si-a dat si finul afara din partid

 • 12 noiembrie 2012 la 08:07
  Permalink

  tot il muscati de cur pe vochitoiu,vrea baba de firtulescu sa-l bage in fatza pe nimicula!

  Răspunde
 • 12 noiembrie 2012 la 09:26
  Permalink

  Saptamana trecuta ati prezentat un articol in care acest domn Fulger fusese acuzat de Docea ca a dat mita cartofi prin cartierul Aieroport, acum il transformati pe acest domn in victima lu Vochitoi…. poate datorita acuzatilor lu Docea a si fost exclus din partid, avand in vedere ca acuzatia de mita si excluderea s-au intamplat in aceiasi campanie electorala. O zi buna.

  Răspunde
 • 12 noiembrie 2012 la 09:28
  Permalink

  Un sarlatan fara scrupule,care in sfarsit si-a gasit pe cineva compatibil,pe Monica Ridzi,Dan Diaconescu,Raj Tunaru si multi altii de seama lui.NU te votam!!!!

  Răspunde
 • 12 noiembrie 2012 la 13:44
  Permalink

  Nu stiu motivele pentru care s-au certat cei doi, dar il cunosc personal pe dl Fulger si pot sa spun ca sigur ii fileaza o lampa… ma intelegeti…poate il cunosc si altii!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.