Solicitare mai putin obisnuita in Consiliul Local Petrosani. Reprezentantii PSD nu mai vor sa stea langa cei de la PDL in sala de sedinte si au cerut sa se mute langa colegii liberali.

Cererea a venit dupa ce fostul viceprimar al municipiului Petrosani, Claudiu Cornea, a fost acuzat ca s-a uitat peste umarul liderului PSD Petrosani, consilierul local Ioan Rus, peste un contract pe care acesta il avea in fata. Este vorba despre scandalul privind concesiunea serviciului de salubrizare, iar contractul era cel de la Primaria Slatina.

Asa cum se vede si pe imaginile filmate la sedinta respectiva, Cornea nu a tras cu ochiul, ci contractul i-a fost aratat de un coleg de partid al lui Rus, Costel Postolache. Desi ex-viceprimarul a explicat acest lucru si a subliniat ca nu ii sta in caracter sa traga cu ochiul, iar cu infinita ironie, a precizat ca s-a imbracat frumos, la costum, doar pentru a-i convinge sa nu se mute de la locurile lor, social – democratii din consiliul local nu au schitat nici un zambet si au ramas neclintiti in decizia lor. Asa ca, de la sedinta de luna viitoare, este foarte posibil ca liberalii sa stea langa social – democrati in sala de consiliu local, si nu fata in fata ca si pana acum.

Carmen Cosman