Sectia de Anestezie si Terapie Intensivã ar putea fi creatã la Vulcan, acolo unde conducerea  spitalului sustine acum cã face demersurile necesare.
Vorbim despre o sectie care ar aduce un plus în procesul de acreditare ala acestei unitãti medicale, dar si care ar putea sã fie de folos pacientilor.
„Am lucrat la fundamentarea unei astfel de solicitãri, am si purtat discutii cu cei de la DSP, în care le-am comunicat cã intentionãm sã facem acest demers. Intentionãm ca, în cursul sãptãmânii care urmeazã, sã depunem la  DSP respectiva solicitare privind înfiintarea compartimentului ATI”, a spus dr Cãtãlin Popa, manager al Spitalului din Vulcan.
Managerul unitãtii a tinut sã precizeze, în cadrul unei conferinte de presã ce a avut loc la sediul Primãriei Vulcan, cã spitalul nu se desfiinteazã, dorind astfel sã infirme zvonurile cu privire la un astfel de demers.
Mai mult, medicul Cãtãlin Popa a precizat cã la 1 aprilie va contracta serviciile medicale, la fel  ca orice alt spital din Româna, care are statutul de spital în proces de acreditare.
Diana Mitrache