”Ne-a deranjat faptul cã cei de la Deva au venit cu o garniturã de copii, în aceste conditii nu putem vorbi despre un meci de verificare în care sã ne facem o imagine corectã despre potentialul nostru”, a declarat Damian Militaru la finalul jocului Jiul – Cetate II Deva… 14-0 (7-0) practic un meci fãrã istorie. Au marcat: Cl. Miron, Tutã (4), Firan (4), M. Filip (3), Bg. Matei, Vamos. Au jucat pentru Jiul: A. Farcas – Stocoiu, Arcusi, Bg. Matei, Keszeg – Cl. Miron, R. Sandu, Torkos, Firan – M. Filip, Tutã. Au mai jucat: Mugurel Radu si Vamos.
Lot subtire pentru acest meci amical în conditiile în care nu au mai fost Haring (absent motivat), Simoneac (plecat la CSM Vulcan), Szekely (plecat la Inter Petrila), Pãduraru (a renuntat la fotbal), Rãzvan Drãgoescu si Marius Mares fiind accidentati.
Evident, jiulistii au reusit o partidã bunã, în conditiile în care, repetãm, adversarul nici nu a contat. E pãcat cã unii trateazã fotbalul (fie el si amical), la asemenea parametri, mai ales cã vin 200 de kilometri dus-întors de la Deva. Oricum pentru Cetate II Deva jocul nu a însemnat nimic.
Semne bune la Uricani
Si Minerul Uricani a sustinut un amical în acest week-end care a jucat la colega de ligã, Victoria Cãlan, scor 2-0 prin golurile lui Vasarhelean si Prem. Au jucat: Bucsã – Erdos, Bãiesu, Tulpea, Grecu – Pãtrãscoiu, Sav, D. Scurtu, A. Filipescu – Zaharia, Vasarhelean.
Au mai jucat: Agrigoroaie, Prem, Stejar, Sima, Lucaci.
”A fost un meci binevenit, având câtiva jucãtori noi în echipã (Vasarhelean, Bãiesu, Sav de la Dacia Orãstie, A. Filipescu de la Retezatul hateg si Pãtrãscoiu de la Inter Petrila), în asteptarea primului joc oficial din aceastã primãvarã, pe 7 martie la Jiul Petrosani. Va fi un meci greu, Jiul este una dintre favoritele la promovare, chiar îi doresc succes, sperând sã readucã Valea Jiului în circuitul national”, a declarat presedintele – antrenor Vasile Scurtu.
”Derby” local… amical!
CSM Vulcan si Inter Petrila au sustinut un amical în week-end, 3-1 pentru gazde (autori Mândreci 2 goluri, R. Moldovan) echipa vulcãneanã folosind urmãtorul lot: Sergiu Mihalache – Ciorâia, Ciocârlan, Silip, S. Iordache – I. Rosian, Simoneac, Bãdãrãu, Mândreci – R. Moldovan, D. Belei.
Au mai jucat: Plãcintã, Sergiu Maier, B. Stefan, Krafft.
”A fost un joc util, chiar dacã petrilenii nu au fost cu echipa de bazã. Avem douã meciuri importante la  reluarea campionatului, cu Minerul Uricani si Dacia Orãstie, ne vom bate pânã la final pentru play-off”, a spus Dan Voicu, antrenorul echipei CSM Vulcan.
GENU TUTU