Judetul Hunedoara va fi reprezentat la o nouã editie a Târgului de Turism al României, care se desfãsoarã la Bucuresti, în perioada 20-23 februarie.
Consiliul Judetean Hunedoara, prin Agentia de Dezvoltare Economico-Socialã a judetului Hunedoara, va avea un stand dedicat judetului în Pavilionul B2 al Centrului Expozitional Romexpo. Participarea la aceastã manifestare importantã a industriei turismului românesc ne oferã ocazia promovãrii judetului din punct de vedere al bogãtiei si diversitãtii obiectivelor si ofertelor turistice, într-o manierã cât mai atractivã pentru o categorie largã de turisti. Astfel, la stand vor fi expuse brosuri, hãrti, pliante, filme de prezentare, se vor oferi informatii cu privire la posibilitãtile de cazare, masã si petrecere a timpului liber în judet, dar si despre utilitatea ghidului turistic digital Discover Hunedoara Official County App.
Târgul de Turism al României poate fi vizitat de joi pânã sâmbãtã, între orele 10.00 – 18.00, iar duminicã între 10.00 si 16.00.