Dana Damian, membrã a PNL Petrosani ar putea sã intre în Consiliul Judetean Hunedoara, dupã ce liberalul Ovidiu Vlad a demisionat din acest for.
Decizia consilierul Vlad a venit dupã ce a fost numit, de cãtre Consiliul de Administratie al Uzinei Mecanice Orãstie, în functia de director general. Ca urmare, acesta si-a înaintat demisia din Consiliul Judetean pentru cã ar fi devenit incompatibil. În locul lui Ovidiu Vlad va intra în Consiliul Judetean Dana Damian, urmãtorul supleant pe lista PNL, care nu este la primul sãu mandat în forul judetean.
În 2013, Dana Damian era consilier judetean din partea PDL, timp în care a si fost acuzatã cã a favorizat, în campania electoralã, un candidat, din postura de sefã a Oficiului Postal Hunedoara. În fapt, domnia sa a fost demisa de la Oficiul Postal Deva în urma unui scandal de presã, din iunie 2012, din timpul campaniei electorale, când, între paginile unor ziare, abonatii au gãsit inserat un pliant cu invective la adresa presedintelui de atunci al Consiliului Judetean Hunedoara, precum si un fluturas electoral al candidatului USP (PDL + UNPR) la Primãria Deva. Pânã recent, Dana Damian a  coordonat activitatea de la Cinematograful Serban Ionescu de la Petrosani, de unde a demisionat, când a expirat mandatul.
Diana Mitrache