DN 7A va fi plombat provizoriu

Drumul national ce trece prin Parâng si face legãtura cu statiunea de schi din Voineasa si cu Transalpina va fi reparat si întretinut încât sã se poate circula în conditii decente.
Declaratia îi apartine deputatului hunedorean Lucian Heius, acesta fiind ieri prezent la Petrosani, unde a discutat despre mai multe proiecte pe care liberalii le au pentru Valea Jiului. ”DN 7A nu va intra în reabilitare intergral, pentru cã Directia de Drumuri este în proces de ani de zile cu compania care trebuia sã-l reabiliteze. Drumul va intra însã în reparatie, iar luni directorul general al CNAIR va veni la Hunedoara si se va face o reparatie a acestui drum, încât  sã se poatã circula pe el. Dupã  finalizarea procesului se va trece si la asfaltarea intergralã a drumului, pentru a se face legãtura în cele mai bune conditii  cu Vâlcea”, a declarat Lucian Heius. DN 7A este o rutã importantã pentru municipiul Petrosani, mai ales din punct de vedere turistic. Iarna drumul este utilizat de turistii care vor sã ajungã la schi la Voineasa, însã cel mai mare trafic îl are pe timp de varã.  În perioada sezonului estival mii de turisti cautã sã ajungã prin Petrosani pânã pe Transalpina, iar ruta pe DN 7A, prin Cheile Jietului este deosebit de spectaculoasã.
Maximilian Gânju

Advertisements

Un comentariu la „DN 7A va fi plombat provizoriu

  • 13 februarie 2020 la 20:06
    Permalink

    Vrem asfaltarea integrala in acest an a drumului DN 7A , ca ne-am saturat de motive ! PNL , nu veti primi voturile noastre pana cand nu-l veti asfalta integral . Costel Avram a spus ca Ludovic Orban este de vina ca nu sa asfaltat . Daca nu se asfalteaza acum in an electoral nu se va mai asfalta pana in campania electorala de peste 4 ani , iar noi ne vom rupe in continuare masinile .

Comentariile sunt închise.