CSM Vulcan. Obiectiv  play-off
CSM ”Mihai Viteazul” Vulcan ocupanta locului 6 cu patru etape înaintea finalului de campionat regular (la 14 puncte de locul 1), sper sã rãmânã în aceastã zonã si dupã aceste ultime patru jocuri cu Dacia Orãstie (ac), Aurul Brad (depl.), Minerul Uricani (ac.) si Retezatul Hateg (depl.). Echipa aflatã sub comanda cuplului de antrenori Dan Voicu – Doru Mârsava îsi va relua pregãtirile pe 3 februarie cu un program de 3-4 antrenamente sãptãmânal la baza de la stadion. A plecat de la echipã jucãtorul Visa, este asteptat Simoneac de la Jiul Petrosani.
”Va fi un final de sezon greu, dar sper sã ajungem în play-off, desi avem douã deplasãri grele la Brad si Hateg. Am fixat si niste meciuri amicale, eu mi l-as dori mult la echipã pe Simoneac, totul este ca el sã se înteleagã cu clubul. Ca o pãrere, lupta pentru locul 1 se va da între Jiul si Gloria Geoagiu, cerd cã petrosenenii sunt favoriti pentru a merge la baraj”, a spus Dan Voicu, antrenorul Vulcanului.
Inter Petrila. – Unii pleacã, altii (re)vin…
Ocupanta locului 5 în liga a IV-a Hunedoara asteaptã ultimele meciuri ale sezonului regular cu gândul la cât mai multe puncte: Aurul Brad (ac), Minerul Uricani (depl.), Retezatul Hateg (ac) si Gloria Geoagiu (depl.). Au plecat de la echipã Adi Duma (la muncã în Elvetia), Bogdan Pãtrãscoiu (la Minerul Uricani). Vor reveni la echipã Ionut Androne si Adi Dolha si mijlocasul Szekely de la Jiul Petrosani. Echipa se va pregãti la stadionul de la Lonea, începând cu 10 februarie cu trei antrenamente sãptãmânal, sub bagheta antrenorului jucãtor Adi Câmpean.
”Evident ne dorim foarte mult sã ajungem în play-off si apoi sã ne batem pentru locul 1! Nu este imposibil, stim cã Jiul sau Gloria Geoagiu sunt parteneri  puternici, dar nici  noi nu ne lãsãm”, a declarat Adi Câmpean. Universitatea Petrosani
Greu de abordat…
Orice demers de a aborda pe cineva din anturajul echipei este sortit esecului. Nimeni nu îsi asumã o calitate oficialã în a oferi date din ceea ce se întâmplã cu echipa din ”Dealul Institutului”, aflatã pe locul 12, penultimul, la sfârsitul turului. Cu doar 8 puncte la activ din douã victorii si douã egaluri, Universitatea Petrosani este tot mai  contestatã chiar de cei de la unitatea de învãtãmânt, ca neavând nimic în comun cu mediul academic!  Surse care au dorit sã-si pãstreze anonimatul, au spus cã li s-a sugerat sã nu mai acorde explicatii presei, în nici un fel!?? Fãrã comentarii.
GENU TUTU