Mai multi tineri au fost arestati preventiv la finele anului trecut, iar altii au fost plasati în arest la domiciliu.  Toti sunt suspectati cã fãceau parte dintr-o retea de trafic de droguri care actiona în Valea Jiului.  Procurorii DIICOT si politistii au descins în Valea Jiului la finele anului trecut, atunci fiind ridicate sase  persoane suspectate de trafic de droguri de risc. Trei dintre ei, N. Robert, F. George si G. Florin au ajuns dupã gratii, iar zilele trecute le-au fost prelungite mandatele de arestare preventivã de cãtre judecãtorii Tribunalului Hunedoara. Cei trei  le-au cerut magistratilor sã fie plasati în arest la domiciliu sau sã fie cercetati sub control judiciar, dar solicitãrile le-au fost respinse.
Alti doi tineri suspecti în dosar vor rãmâne si ei în continuare în  arest la domiciliu, desi si acestia au cerut înlocuirea mãsurii  preventive.
Un singur suspect a fost plasat sub control judiciar, însã solutia Tribunalului Hunedoara a fost contestatã de suspecti la Curtea de Apel Alba Iulia. Anchetatorii spun cã suspectii introduceau droguri în tarã si le comercializau pe raza Vãii Jiului.
Maximilian Gânju