Totul în cadrul unui festival care va avea loc în munte. Este vorba de o nouã editie a Snowfest.  În cadrul editiei anului 2020, festivalierii vor putea lua parte la cursuri de ski si snowboard organizate de Buu Adventure si desfãsurate în douã zile ale festivalului (destinate atât începãtorilor, cât si celor avansati), concursuri de ski si snowboard slalom (destinate atât începãtorilor, cât si celor avansati), concursuri de sãrituri la trambulinã prin foc ski/snowboard/bicicletã, concursuri de sãrituri pe apã ski/snowboard, concursuri de volei în zãpadã.
Iar pentru a completa pachetul de activitãti desfãsurate pe pârtie, ne-am propus sã înlãturãm frigul prin intermediul jocurilor de iarnã! Asadar, provocãm  festivalierii la jocuri distractive pentru a testa rezistenta, cunostintele si munca în echipã pentru a finaliza diverse probe. Îndrãznetii si nu numai, au ocazia sã  participe la aceste noi jocuri de iarnã gândite special, cum ar fi stafeta bulgãrilor de zãpadã, maraton de creare a oamenilor de zãpadã,  campionat de beer pong, etc.
Muzica bunã nu va lipsi, asadar, în cadrul festivalului vor concerta artisti precum, Suie Paparude, Adrian Despot & Cezar Popescu (Vita de Vie Acustic), Mihnea Blidaru & Nick Fãgãdar ( Luna Amarã Acustic Set) si Tapinarii.
Vibe-ul petrecerilor marca Winterfest va fi adus de creatorii de muzicã Gojira & Planet H, Suburbia 11, K-lu, Dj Sauce, Madliquid, Grecescu, Dodo, Kosta, Dj Prankie, Ikim, Drunken Pineapple, DJ Mirel B2B DJ Alex Pintilie.
Statiunea Parâng este localizatã la o altitudine de aproximativ 1800 metri, în partea esticã a Defileului Jiului, la o distantã de aproximativ 5 km de Petrosani, în Muntii Parâng, al cãror potential turistic este deosebit de mare. Aceastã locatie a devenit în ultimii ani din ce în ce mai cunoscutã în rândul turistilor, în special iubitori ai sporturilor de iarnã, datoritã prezentei pârtiilor moderne de care dispune. Începând cu anul 2009, Statiunea Parâng a fost atestatã ca statiune turisticã de interes national, fiind una dintre cele mai importante din România.
Cosmin BACIU