Între 23 si 26 ianuarie, viitorii miri sunt asteptati la târgul de nunti gãzduit de Shopping City Deva, pentru a descoperi tendintele anului 2020. Aici, vor putea pune la punct toate detaliile pentru a crea un eveniment perfect, pe mãsura asteptãrilor.
Parada rochiilor de mireasã
Rochia de mireasã este unul dintre cele mai importante aspecte din planificarea unei nunti.  Consultantii cu experientã în organizarea de evenimente le vor întâmpina într-un cadru plin de rafinament si le vor ajuta pe viitoarele sotii sã gãseascã tinuta de vis.
Mai mult decât atât, cele care sunt în cãutarea inspiratiei, pot participa sâmbãtã, 25 ianuarie, începând cu ora 18:00, la parada rochiilor de mireasã, unde vor fi prezentate o gamã  variatã de modele, materiale si accesorii, dintre care pot alege pentru a-si pune în valoare frumusetea.
La târg vor participa furnizori care oferã o gamã variatã de servicii, necesare pentru o petrecere de neuitat: tinute de galã, organizatori de nunti, servicii foto-video, de hostess si hairstyling, torturi si candy bar, bijuterii si accesorii. De asemenea, Shopping City Deva îi va întâmpina pe vizitatorii târgului si cu alte surprize. Accesul la eveniment este gratuit, iar mai multe detalii pot fi gãsite pe site sau pe pagina de Facebook.