Spitalul din Petrosani poate prelua activitatea de la Vulcan

Discutiile legate de neacreditarea spitalului de la Vulcan i-au fãcut pe cei de la Petrosani sã ia în calcul ideea de a prelua activitatea de acolo, asa cum s-a întâmplat cu cea de la Petrila.
Primarul Tiberiu Iacob Ridzi s-a arãtat dispus sã  devinã solutia alternativã, în cazul în care, la primãvarã, unitatea de la Vulcan nu va fi acreditatã.
„Am discutat cu domnul manager dr Alin Vasilescu si suntem dispusi, dacã se va pune problema, sã preluãm activitatea de la Vulcan  si sã rãmânã acolo o sectie exterioarã a spitalului din Petrosani, cu preluarea  personalului medical”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.  Consilierii de la Vulcan  ar trebui acum sã îsi dea acordul, iar cei de la Petrosani recunosc, încã o datã, cã foarte multe cazuri ajung oricum la Petrosani.
„Ajung foarte multe cazuri de la Vulcan la Petrosani, în special cele de urgentã. Dar nu doar de la Vulcan. Sigur cã Vulcanul nu are acum capacitatea sã asigure toate specialitãtile necesare unui spital,  iar noi, în acest moment cam tot ce este urgentã”,  a mai adãugat primarul Iacob Ridzi.  Situatia a fost posibilã si la Petrila, când s-a pus problema desfiintãrii unitãtii medicale. Acolo, activitatea a rãmas ca sectie exterioarã a spitalului de la Petrosani si lucrurile au intrat în normal. Edilul spune cã  face asta chiar dacã a constatat cã, si pentru activitatea de la Petrila, a iesit pe pierdere, însã, prioritarã a fost importanta asistentei medicale.
Diana Mitrache

6 comentarii la „Spitalul din Petrosani poate prelua activitatea de la Vulcan

 • 16 ianuarie 2020 la 19:31
  Permalink

  ritzi nu i in stare de spitalul din petrosani tot circul asta e facut sa i scape postul managerului care a dus in rapa spitalul din vulcan..popa catalin.

  Răspunde
 • 16 ianuarie 2020 la 22:31
  Permalink

  Cum vine PD-ul la guvernare cum se inchid spitalele. In alta ordine de idei, un mic slogan: ” Tibi nici nu stii cat de mic incepi sa fii!”

  Răspunde
  • 17 ianuarie 2020 la 19:46
   Permalink

   bai idiot prostan spitalul din vulcan se inchide din incompetenta psd istilor ile si popa catalin..

   Răspunde
 • 17 ianuarie 2020 la 00:05
  Permalink

  de ce sa nu poata fii acreditat spitalul din Vulcan ?

  Răspunde
 • 18 ianuarie 2020 la 15:27
  Permalink

  Ridzi trebuie sa plece. Are deja 12 ani in fruntea Petrosaniului si mie mi se pare ca atat poate. E suficient, Tibi Ridzi, alt primar vrem. Oricare.

  Răspunde
 • 19 ianuarie 2020 la 15:35
  Permalink

  Ridzi, azi mi ai dat cea mai mare veste…vei pleca in sfarsit mortule !!! Esti cel mai slab primar pe care’l putem avea vreodata…si ala de comuna este mai tare !!! Te voi suna dupa alegeri, sa te „felicit” ! Mai ai putin…vezi daca-ti gasesti un loc cald…unde a fost Moni managerita vietii de la cel mai „complex” lant de magazine …cea care a distrus imperiul lasat de tasu’….O sa vreau sa te privesc in ochelari dupa ce ti-o iei in iunie….Mueeee Ridzi !!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.