Douã pensionare din Valea Jiului au intrat pe mâinile escrocilor si au rãmas fãrã economii, iar acum o altã victimã a reclamat cã a fost prãdatã.
De acestã datã s-a  întâmplat în municipiul Hunedoara, iar victima are 85 de ani. Schema a fost aceeasi, escroacele intrând în casa femeii sub pretextul prezentãrii unor produse cosmetice. Bãtrâna le-a spus politistilor cã la usa locuintei sale s-au prezentat douã femei, care au pretins cã sunt reprezentante ale unui lant de magazine si care i-au oferit spre vânzare mai multe produse cosmetice.
”În cursul „prezentãrii” respectivelor produse, una dintre cele douã femei a intrat în bucãtãrie cu persoana vãtãmatã, iar cealaltã,  profitând de neatentia  proprietarei apartamentului, a intrat în dormitorul locuintei, iar dintr-un dulap i-a sustras 11.000 de lei (fapt constatat de persoana vãtãmatã doar  în dimineata zilei de 14.01.2020)”, precizeazã IPJ Hunedoara. Si în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt.
Maximilian Gânju