Fost primar al municipiului Petrosani a incetat din viata

Municipiul Petrosani pierde inca un primar. Gheorghe David, cel care a detinut aceasta functie in perioada 2000 – 2004, a incetat din viata.

Un om extrem de apreciat, medicul Gheorghe David, s-a stins din viata, duminica seara, pe un pat al Spitalului de Urgenta Petrosani de care se leaga atat de strans cariera sa. Inainte de a ajunge primar al municipiului Petrosani, in anul 2000, Gheorghe David a  fost, ani de zile,  director al acestei institutii medicale. In 2004, alegerile de la Petrosani au fost castigate de Carol Schreter, iar David a decis sa se axeze pe partea de medicina, care i-a adus mult mai multe satisfactii. Satul de lumea politica, in luna februarie 2006, fostul primar a demisionat din PSD si nu s-a mai inscris intr-un alt partid. A devenit director al centrului medical Euromedic si s-a dedicat in totalitate pacientilor ani in sir, atata timp cat sanatatea i-a permis. Timpul nu a mai avut, insa, rabdare cu el, iar duminica seara a  incetat din viata pe un pat al Spitalului de Urgenta Pretrosani. Este al doilea primar al Petrosaniului de dupa revolutie care trece in nefiinta. In 2007, Carol Schreter a decedat dupa doar doi ani  de mandat.

Carmen Cosman

 

Advertisements

3 comentarii la „Fost primar al municipiului Petrosani a incetat din viata

 • 5 noiembrie 2012 la 09:06
  Permalink

  Dumnezeu sa-l odihneasca! L-am cunoscut personal; a fost un OM!

 • 5 noiembrie 2012 la 19:49
  Permalink

  Dumnezeu sa-l odihneasca!
  In memoria sa ar trebui ca Spitalul sa poarte si numele sau daca nu se supara oamenii(merita ca si alt fost Primar,director de Spital) merita o recunostinta

 • 5 noiembrie 2012 la 21:32
  Permalink

  Sincere condoleante familiei indurerate! A fost un om minunat, am avut onoarea sa-l cunosc. Intrebare: Chiar nu a gasit Dl. Lucian Dragomir (angajat la Primaria municipiului Petrosani de Gheorghe David)un loc in Cimitirul Central? Chiar trebuia un fost primar si Cetatean de Onoare al municipiului Petrosani sa-l ingropam la cimitirul din cartierul Aeroport? Te apuca scarba cand vezi subspeciile care traiesc printre noi.

Comentariile sunt închise.