Un barbat din Petrosani a intrat, in noaptea de vineri spre sâmbata, cu masina intr-un magazin, impactul fiind atât de violent încât a spart efectiv un perete lateral din caramida. Potrivit unor surse, se pare ca soferul ar fi un cunoscut om de afaceri din Petrosani, care in trecut a mai avut probleme cu oamenii legii.
In fapt, accidentul a avut loc in jurul orei 00:20 iar, potrivit politistilor soferul unui autoturism care circula pe str. 1 Decembrie 1918 nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat in peretele unei cladiri (magazin).
In masina erau 3 barbati si o femeie, toti constienti, toate cele patru victime ale accidentului rutier fiind ranite usor.
“Conducatorul auto este un barbat in varsta de 46 ani, din Petrosani. Acesta a condus autoturismul pe str. 1 Decembrie 1918 din directia Piata Victoriei spre cartier Aeroport iar la intersectia cu str. Slatinioara, intr-o curba la dreapta, datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a derapat a patruns pe contrasens si a lovit un imobil.
Conducatorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest si a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei”, declara Bogdan Nitu, purtator de cuvant IPJ Hunedoara. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si refuzul prelevarii de probe.