O mamã din Vulcan îsi cautã cu disperare fiica dupã ce aceasta din urmã a lãsat douã bilete în care-si lua rãmas bun si a dispãrut de acasã. Politistii  hunedoreni au dat-o pe femeie în urmãrire nationalã.
Tânãra de 29 de ani, din municipiul Vulcan, a dispãrut duminicã seara de acasã, iar mama ei a încercat sã o  contacteze de nenumãrate ori.  În cele din urmã femeia a alertat Politia Vulcan.
Tânãra este cãutatã de politisti si s-a a fost datã în urmãrire nationalã. Femeia se numeste Surdu Simona Lãcrãmioara, iar una dintre piste ar indica faptul cã a plecat în municipiul Bucuresti, de unde urma sã ridice un  tratament medical.  Tânãra prezintã urmãtoarele semnalmente: înãltime  1,55-1,60 m., pãr de lungime medie, vopsit blond, fata ovalã, ochi albastri, constitutie atleticã, are tatuaje la încheietura  mâinii drepte si pe antebrat, pe spate si pe gât si o greutate de circa 46 kg.

Când a plecat de acasã era îmbrãcatã cu geacã de culoare crem, cizme negre din piele întoarsã, pânã la genunchi. Politistii cer celor care detin informatii utile anchetei, sã se adreseze celei mai apropiate unitãti sau sã apeleze numãrul unic de urgentã 112.