Super ofertã! Astãzi, la Petrila, terenurile se liciteazã la pret de nimic

Astãzi, 5 noiembrie, se anuntã bãtaie mare la Petrila. În jurul orei 9 dimineata , va avea loc licitatia probabil mult asteptatã, pentru cã primãria din localitate pune la bãtaie un teren  de pe strada Jiet,  care pânã în urmã cu circa 20 de ani a servit drept groapã de gunoi si care în prezent este complet ecologizat.

Pânã aici nu este nimic ciudat, însã partea bunã pentru oportunisti este cã, suprafata de pãmânt pe care administratia publicã vrea sã o concesioneze pe o perioadã de 49 de ani, de 7200 de metri pãtrati,are pretul de pornire de 1 leu pe metru pãtrat. Pretul, desi unul de nimic pentru un asemenea teren, nu este o problemã în viziunea edililor pentru cã, au afirmat ei, doar asa se atrag investitorii.“Acest teren a fost scos la licitatie în vederea concesionãrii pentru cã a fost solicitat de mai multe firme în vederea desfãsurãrii activitãtii de productie si prestãri servicii. Pretul de pornire este de 1 leu pe metru pãtrat. Avem chiar mai multe terenuri care au fost licitate si nu s-a prezentat nimic. Nu avem solicitãri. Tot vorbim de atragerea de investitori în Orasul Petrila, dar atunci nu putem sã le cerem cine stie ce preturi”, a declarat Vasilicã Jurca, viceprimarul Orasului Petrila, la momentul când intentia de a licitat terenul a fost fãcutã publicã.

Anuntul licitatiei a fost postat pe Serviciul Electronic de Achizitii Publice în data de 15 octombrie, iar licitatia propriu-zisã va avea loc astãzi, 5 noiembrie, la sediul primãriei Petrila.

Luiza Andronache

 

Advertisements