Noi, parlamentari, primari, alesi locali si judeteni din cadrul Organizatiei Judetene a PSD Hunedoara, am primit cu profunda dezamagire declaratiile facute recent in spatiul public de catre domnul Sorin Adrian Vasilescu, vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara si vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PSD Hunedoara.
Vehementa cu care sunt aruncate verdicte si ultimatumuri in aceste zile ne determina sa luam atitudine.
Domnule Vasilescu,
Credeti ca sunteti in masura sa stabiliti cine si ce capacitati profesionale are. Daca este asa, incepeti cu dumneavoastra! Ce realizari notabile ati punctat ca sef de institutii deconcentrate, ca si consilier judetean, ca prefect sau vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara, functii in care ati ajuns cu sustinerea si sprijinul neconditionat al PSD?
Credeti ca aveti dreptul sa cereti demisii, dumneavoastra, care ati demisionat deja de trei ori din functia de vicepresedinte al CJ Hunedoara, dar inca ocupati aceasta functie?
Credeti ca vocea dumneavoastra este mai importanta ca a celor care au muncit si au demonstrat loialitate fata de colegi? Va inselati! Daca ati uitat, va reamintim ca actuala conducere a PSD Hunedoara a reusit cele mai bune performante electorale inregistrate vreodata in judetul Hunedoara, clasand organizatia pe locul I in Transilvania.
E adevarat, ne-am fi dorit sa va vedem activ in aceasta campanie, dar absenta dumneavoastra ne-a aratat tuturor ca „jucati” de mult timp impotriva echipei alaturi de care sustineti ca ati ramas. Daca ati avea onoare, astazi ar trebui sa va prezentati atat demisia din functia de vicepresedinte al CJ Hunedoara, cat si din PSD.
Solicitam forurilor statutare ale PSD sa ia in calcul analiza activitatii dumneavoastra politice, dar si profesionale.
Domnule Vasilescu,
Ati ascultat, ati analizat, ati asteptat. Si cam atat…