Profesorul Daniel Brânzãu, la 32 de ani, este un tânãr ambitios, polisportiv, tenace si dornic de performantã. S-a apropiat de sport prin a începe sã cocheteze cu handbalul  si baschetul.
Absolvent al FEFS Bucuresti, promotia 2011, doi ani mai târziu îsi ia masteratul în educatie fizicã si sport si carnetul de antrenor la Centru National de Formare si Perfectionare al Antrenorilor (CNFPA) din anul 2011 fiind cadru didactic la CSS Petrosani la sectia handbal, mentor fiindu-i prof. Edith Mileti.
S i totusi, artele martiale
În paralel cu handbalul a activat ca antrenor de baschet dar este atras de artele martiale – încã de la vârsta de 18-19 ani – participând la numeroase campionate nationale de kempo, obtinând destule titluri de campion national. A lucrat în acest sens cu prof. Florin Mârza, care l-a initiat pe Daniel Brânzãu în acest sport, fiind primul sãu elev care a luat centura neagrã 1 Dan (din anul 2015) în prezent având centura neagrã 2 Dan. Astfel, începând cu anul 2015, Sala Festivã a Colegiului National ”Mihai Eminescu” din Petrosani (respectiv Sc. Gimn. ”Avram Stanca”) devine gazda antrenamentelor de kempo, sub îndrumarea prof. Daniel Brânzãu, timp de 3 luni. În perioada mai-septembrie 2015 Daniel Brânzãu, cu mari eforturi financiare, amenajeazã un spatiu modern, la subsolul fostei clãdiri a ICPMC, dând viatã unui loc adecvat, cu un înalt confort, investind în materiale de competitie, vestiare, douã sãli de antrenamente, cu dotãri de ultimã generatie.

Au venit si performantele.
Încet-încet, Clubul Sportiv ”Dani Brânzãu” a început sã adune si performante. Astfel la ultimul concurs (10 noiembrie) de la Bucuresti, Cupa României la full-kempo a fost un succes pentru acest club.
S-a obtinut un titlu de campion national prin Robert Kontos, un loc 2 prin Patrik Bumbu si 3 locuri 3 prin Alexandru Sumuciuc si Ianis Zaharia si George Butnaru, alãturi de ei fãcând parte si sportivii Sergiu Stoenescu, Stefan Ungur, Daniel Brânzãu si Alina Bocã.
”Îmi doresc cât mai multi sportivi la clubul meu, sã formãm o grupare puternicã la Clubul Sportiv Dani Brânzãu. În acest sens asteptãm cât mai multi iubitori ai acestui sport, sã ni se  alãture, mai ales cã facem si antrenamente personale, ce nu viseazã neapãrat ideea de performantã”, a spus Daniel Brânzãu.
GENU TUTU