Tiberiu Iacob Ridzi: trei motive de vot pentru Iohannis

Desi Petrosaniul a votat masiv cu PSD si Viorica Dãncilã a obtinut un scor de 33,28%, în timp ce Iohannis doar 24,67%, Tiberiu Iacob Ridzi nu considerã cã  PNL ar fi avut de pierdut, ci dimpotrivã.
În cadrul unei conferinte de presã, edilul de la Petrosani a tinut sã precizeze cã rezultatele sunt chiar foarte bune si cã decizia electoratului face ca la turul al II-lea, Iohannis sã câstige detasat în acest oras. Si, pentru asta a indicat trei motive:
„Unul dintre motive este cã, în ultimii 30 de ani, este pentru prima datã când putem si avem sansa sã  votãm un presedinte care are si guvernul din partea partidului care îl sustine. Avantajul ar fi cã s-ar termina cu aceste dispute si rãzboaie între presedinte si Guvern, care ne face mult rãu. Pe de altã parte, Klaus Iohannis are o pozitie foarte bunã la nivel international. Ati vãzut cã Viorica Dãncilã nu a putut sã numeascã un comisar european, acceptat de la Comisie si a trebuit sã vinã un premier PNL. Pe de altã parte, are o credibilitate fantasticã în rândul aliatilor din NATO si din UE, iar un alt motiv care este pentru Valea Jiului este faptul cã aceastã Ordonantã pentru minerii din Valea Jiului va fi datã în aceastã sãptãmânã, fiind o garantie în plus cã guvernul condus de Ludovic Orban se va tine de cuvânt”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Primarul din Petrosani nu crede cã pierdut acest tur de scrutin, ba mai mult, crede cã a progresat.
„În 2014, în turul I, la Petrosani, Klaus Iohannis a luat 20%. În turul I în 2019, a luat 25%. În 2016, mergem pe vot politic, la Petrosani, PNL a luat la Senat  13,5%, iar la Camera Deputatilor  13, 04%. Deci, iatã cã niciodatã partidele de dreapta, din 2008 încoace, când a fost o victorie a noastrã, dreapta nu  a mai câstigat la Petrosani.
Iar acum, fortele de dreapta, matematic, adunã un procent de 50%. Vom vedea în 24 noiembrie rezultatul final”, a mai arãtat Tiberiu Iacob Ridzi.  Primarul din Petrosani nu s-a considerat deloc dezavantajat de votul populatiei din Petrosani si a îndemnat electoratul de aici sã voteze Klaus Iohannis.
Diana Mitrache

6 comentarii la „Tiberiu Iacob Ridzi: trei motive de vot pentru Iohannis

 • 13 noiembrie 2019 la 06:12
  Permalink

  CORUPTIA IL SUSTINE DIN NOUL LA PETROSANI.CUIE IOHANNIS.

  Răspunde
  • 14 noiembrie 2019 la 22:59
   Permalink

   Va vredeam mai destept. Dar din pacate o sa simtiti acest mesaj atunci cand vor fi alegerile la primari. Si o sa va taxam de o sa va doara.

   Răspunde
 • 13 noiembrie 2019 la 10:50
  Permalink

  „Unul dintre motive este cã, în ultimii 30 de ani, este pentru prima datã când putem si avem sansa sã votãm un presedinte care are si guvernul din partea partidului care îl sustine.”
  Grele cu politica, Tibi, grele:
  1996-2000 – Emil Constantinescu a avut guvern de dreapta CDR+PD;
  2000-2004 – Ion Iliescu a avut si guvern PSD;
  2004-2006 – Traian Basescu a avut si guvern alianta DA;
  2008-2011 – Traian Basescu a avut guvern PDL;
  2011-2014 – Victor Ponta a avut guvern USL;
  Ups!. 🙂

  Răspunde
 • 13 noiembrie 2019 la 13:25
  Permalink

  Trei motive :
  1 ?ase case fara justificarea banilor
  2Vanzare de copii
  3Cinci ani de presedinte degeaba pentru romani
  In consecinta,votat penalul Iohanis

  Răspunde
 • 14 noiembrie 2019 la 11:08
  Permalink

  Votati Iohanis !!!!!!!!!!!!! Macar sa aiba ce va iesii pe nas !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.