Podurile si podetele din Lupeni vor fi reabilitate

Municipalitatea de la Lupeni  are în vedere punerea în  sigurantã a mai  multor poduri si podete care asigurã accesul rutier si pietonale spre diverse zone rurale din localitate.  Un astfel de pod, este cel peste Jiul de Vest, în zona Putui Carolina. Podul asigurã accesul spre cartierul de case muncitoresti.
”Vorbim despre un pod care asigurã traversarea râului Jiul de Vest, unde nu au fost efectuate de foarte multã vreme lucrãri de punere în  sigurantã si care prezenta deja semn de eroziune. Am reusit, din fericire, sã accesãm fonduri pentru a introduce si acest pod în reparatii capitale, dar si pentru reabilitarea altor 8 podete de pe raza municipiului Lupeni. Am început la toate aceste obiective lucrãrile de reabilitare si sperãm cã vremea va mai tine cu noi, astfel încât sã reusim în acest an finalizarea acestor investitii”, a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.  11.000 de lei este suma alocatã pentru realizarea lucrãrilor de reparatii, banii fiind suportatã din bugetul local al municipiului Lupeni.
Cosmin BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Podurile si podetele din Lupeni vor fi reabilitate

  • 2 noiembrie 2019 la 09:04
    Permalink

    E foarte bine ca se carpesc podurile ,dar sa nu uitam ca primul e podul de la Carolina ,podul pe care are acces ,,regele gunoaielor ”spre blocurile lui!!!!!!!!!!Primare cand faci campanie pentru VIO sa faci si curatenie printre blocuri ca tot platesti facturi lui Hatz&gun.

Comentariile sunt închise.