Clinica Opticline Dr Angelescu a fost întotdeauna alãturi de pacientii care prezintã afectiuni oftalmologice, cu servicii de cea mai bunã calitate si echipamente performante.
În perioada aceasta, pânã pe data de 30 noiembrie, clinicile Opticline Dr Angelescu oferã preturi absolut exceptionale la cea mai selectã gamã de cristaline, respectiv cele multifocale. Preturile sunt astfel reduse cu 500 lei/ cristalin, ceea ce înseamnã o reducere totalã pentru ambii ochi de 1.000 lei.
Cristalinele multifocale sunt cele mai complexe variante ale implantelor artificiale, utilizabile în rezolvarea chirurgicalã a afectiunilor oftalmologice cum sunt cataracta senilã sau asociatã cu anumite vicii de refractie sau defecte refractive extreme. Cristalinele multifocale pot oferi independentã partialã sau totalã fatã de ochelari, ceea ce înseamnã cã pacientul, de cele mai multe ori, nu va mai resimti nevoia de utilizare a ochelarilor. Parametrii tehnologici moderni alãturi de performantele deosebite impun un standard înalt de calitate reflectat într- un grad de satisfactie foarte ridicat al pacientului care opteazã pentru astfel de implant.
Pacientul poate vedea foarte bine dupã operatie, iar efectul se pãstreazã pe termen lung, materialele biocompatibile ale acestor cristaline multifocale nu prezintã deteriorãri nici dupã un interval prelungit de la implatare. Avantajul alegerii acestui tip de cristalin este furnizat de posibilitatea reducerii viciului de refractie initial alãturi de un grad de independentã de ochelari. Operatia de schimbare de cristalin este foarte rapidã si nedureroasã. Se realizeazã cu anestezie localã – sub formã de picãturi, în regim ambulatoriu – nu necesitã spitalizare, iar pacientul poate pleca acasã imediat. De obicei, aceastã operatie se efectueazã separat la cei doi ochi, la distantã de câteva zile, urmatã de un control post-operator a doua zi, la 45 zile si 6 luni.
”Ne dorim sã ajutãm cât mai multi pacienti sã vadã din nou bine, iar cristalinele multifocale au capacitatea de a oferi pacientilor vedere îmbunãtãtitã la orice distantã, reduc dioptiile, practic scad nevoia de ochelari. Sperãm sã venim în întâmpinarea pacientilor care prezintã cataractã sau defect refractiv (de dioptrii) mare si astfel sã permitã unui numãr cât mai mare de pacienti sã beneficieze de aceste tipuri de interventii. Ne strãduim ca astfel de actiuni sã fie cât mai frecvente, pentru cã au fost de fiecare datã foarte bine primite de pacientii nostri”, spune dr. Daniel Angelescu.
În clinicile Opticline Dr Angelescu se realizeazã anual peste 3.000 de astfel de operatii pentru înlocuire cristalin.
Adusã pe plan local, încã din anul 2016, Clinica Opticline Dr. Angelescu a reusit în doar 3 ani,  sã devinã un reper în domeniul chirurgiei oftalmologice din tarã. Doctorii Angelescu, au deschis clinica din Deva din dorinta de a veni în sprijinul pacientilor din judetul Hunedoara, cu servicii si echipamente performante. Ca urmare a solicitãrilor numeroase adresate de cãtre pacientii din  zona Vãii Jiului, a urmat deschiderea celei de-a  doua clinici, la Petrosani.
În aceste clinici s-au efectuat, în numai 3 ani, câteva mii de interventii chirurgicale de cataractã, LASER si retinã, realizate cu mult profesionalism si aparaturã de ultimã generatie, cu o satisfactie si o bucurie uriasã resimtitã de cãtre pacienti.