Bãrbatul ar fi sãrutat pe gurã o copilã de opt ani, elevã la o scoalã generalã din comuna Pui, acolo unde învãtãtorul de 59 de ani lucreazã.
Incidentul deosebit de grav în urma cãruia dascãlul ar fi demisionat a avut loc la finele lunii septembrie, la scoala generalã din Pui, acolo unde învãtãtorul avea catedrã. O fetitã de opt ani, elevã în clasa a doua, s-a plâns cã a fost sãrutatã pe gurã de cãtre învãtãtor iar politistii si procurorii s-au sesizat si au deschis un dosar penal pentru agresiune sexualã. Dascãlul ar fi atins-o pe micutã în zona intimã în timp ce ar fi sãrutat-o. Cercetãrile în acest caz trebuie sã dovedeascã dacã acuzatiile se  confirmã iar în prezent dosarul este deschis în rem, adicã fãrã vreo persoanã pusã sub acuzare.

Potrivit purtãtorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, ancheta este derulatã de politistii din Hateg sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Hateg, iar în functie de probatoriul administrat în cauzã, urmeazã sã fie luate mãsurile legale. Dascãlul  suspectat de agresiune sexualã a demisionat imediat dupã ce s-a aflat despre incident si s-a internat la Spitalul de Psihiatrie Zam. Eleva care ar fi fost abuzatã a fost transferatã de pãrinti la o altã unitate de învãtãmânt.
Maximilian Gânju