Zonele de relaxare din municipiul Lupeni sunt într-o continuã modernizare.
Autoritãtile locale au investit sume importante de bani în modernizarea locurilor de joacã si a celor de relaxare. Lucrãrile sunt finalizate în proportie de 70%.
“La momentul de fatã proiectul este în proportie de 70%  finalizat, mai avem de lucru acolo, mai  trebuie sã aducem bãncile,  trebuie sã montãm filigoriile, trebuie montatã iarbã ca zona sã fie verde. Nu putem grãbi lucrãrile pentru cã ne intereseazã calitatea”,  a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
În plus, Primãria municipiului Lupeni va începe în aceastã  toamnã ample lucrãri de reabilitare si modernizare la ”Parcul Copiilor” din Bãrbãteni, cel mai mare parc de pe raza localitãtii. Lucrãrile constau  în reabilitarea aleilor si a zonelor verzi si în dotarea cu mobilier specific si montarea de instalatii de joacã pentru copii. În ultimii ani, atentia administratiei locale asupra reabilitãrii si modernizãrii parcurilor din oras ori chiar a amenajãrii altora noi, a fost una deosebit de importantã, iar investitiile realizate în aceastã directie de autoritãti au fãcut ca, în prezent, Lupeniul sã fie  localitatea cu cele mai multe parcuri din regiunea Vãii Jiului.
Cosmin BACIU