Cei doi indivizi ar fi condus o retea de prostitutie în Franta si erau cãutati de autoritãtile judiciare. Politistii hunedoreni au reusit sã-i prindã în urma unei actiuni derulate în Valea Jiului.
”Politistii hunedoreni au desfãsurat o actiune în urma cãreia au  depistat si au retinut doi bãrbati (unul în vârstã de 39 de ani, din orasul Petrila si altul în vârstã de 19 ani, din Lupeni),  pe numele cãrora  autoritãtile judiciare  din Franta au emis mandate europene de arestare.
Cei doi au fost  retinuti si  prezentati Curtii de Apel Alba-Iulia, care a emis  mandate de arestare preventivã fatã de cei doi, pentru o perioadã de 30 de zile, în  vederea predãrii cãtre autoritãtile franceze”, aratã IPJ Hunedoara. Suspectii sunt cercetati pentru comiterea unor infractiuni de constituire de grup infractional, trafic de persoane si proxenetism, fapte sãvârsite pe teritoriul francez, la sfârsitul  anului 2018.
Totodatã, si politistii din Orãstie au organizat o actiune în urma cãreia au prins un tânãr în vârstã de 20 de ani, din Orãstie, pe numele cãruia era emis un mandat de arestare preventivã. ”Tânãrul, care se sustrãgea urmãrii penale (motiv pentru care se afla în urmãrire nationalã), urmeazã a fi cercetat în stare de arest preventiv, pentru comiterea unor infractiuni de furt.
Maximilian Gânju