În luna mai a acestui an, municipalitatea de la Petrosani a scos la licitatie contractul pentru întretinerea si repararea sistemului de iluminat public de pe raza localitãtii.
La acel moment,  contractul a fost estimat la suma de  227.988 de lei. În urma procedurii de  licitatie, o firmã din judetul Dâmbovita si-a adjudecat contractul la  valoarea de 158.607 lei. Rezultã astfel o economie de 69.381 lei.
De serviciile de întretinere se va ocupa o firmã din Dâmbovita, Euro-Audit Service. Conform documentatiei, municipalitatea va emite comenzi de lucru si va achizitiona materialele necesare lucrãrilor.  Prin aceasta se va avea în vedere îmbunãtãtirea calitãtii sistemului de  iluminat public, garantarea permanentei în functionarea sistemului de iluminat public, întretinerea tuturor  componentelor aferente sistemului de iluminat  public, verificarea si supravegherea continuu a functionãrii retelelor  electrice de joasã tensiune si a corpurilor de iluminat, scãderea costurilor de mentenantã, mentinerea în stare de functionare  la parametrii optimi a tuturor componentelor aferente sistemului de  iluminat public”, aratã  reprezentantii DADPP Petrosani.
În acest context, vor fi înlocuite mai multe  corpuri de iluminat defecte de pe raza municipiului Petrosani
Cosmin BACIU