Politistul Adrian Sucilã, acuzat de corupere sexualã si act sexual cu un minor, vrea din nou sã fie liber. Pe rolul Tribunalului Hunedoara se judecã, luni, cererea de revocare a mãsurii arestãrii preventive, formulatã de apãrãtorii lui Sucilã. Magistratii de la Tribunalul Hunedoara judecã recursul formulat de politistul vulcãnean, dupã ce Judecãtoria Petrosani i-a respins solicitarea de înlocuire a mãsurii arestãrii preventive cu mãsura preventivã a obligãrii de a nu pãrãsi localitatea sau tara formulatã de apãrãtorul sãu.

Adrian Sucilã va fi prezent din nou în sala de judecatã în data de 6 noiembrie, la Petrosani, unde se judecã procesul pe fond, fiind adus de la Penitenciarul Aiud, unde se aflã încarcerat. În acelasi dosar, fiica fostului viceprimar din Vulcan, Mihaela Stoica, este judecatã în libertate pentru complicitate la act sexual cu un minor si corupere sexualã, dar în cazul ei magistratii nu au stabilit nicio interdictie.

Politistul Adrian Sucilã a fost retinut în data de 4 iulie, dupã o perchezitie a procurorilor la domiciliul sãu, fiind acuzat cã a întretinut relatii sexuale cu fiul minor al Angelei Stoica.

Carmen Cosman