Negocierile pentru CCM-ul de la CEH s-au încheiat

Negocierile pentru încheierea unui nou contract colectiv de muncã la nivelul Complexului Energetic Hunedoara s-au încheiat.  Luni de zile au durat discutiile dintre Sindicatul Muntele, sindicat reprezentativ la nivelul Complexului Energetic Hunedoara  si conducerea administrativã si executivã a societãtii. Pânã la  validarea documentului de cãtre Consiliului de Administratie al Complexului Energetic Hunedoara, sindicalistii nu oferã informatii suplimentare despre rezultatele negocierilor.
“Am finalizat negocierile pentru noul CCM. Pot spune doar cã nu s-a pierdut nimic, ceea ce este un lucru foarte important dacã ne uitãm la problemele financiare cu care se confruntã societatea energeticã. Urmeazã ca CA-ul sã valideze”, a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.
Încã nu se stie data la care va avea loc sedinta de validare a noului contract colectiv de muncã de la nivelul Complexului Energetic Hunedoara, însã dupã ce aceastã procedurã se va încheia, documentul va fi transmis si la Inspectoratul Teritorial de Muncã.  Societatea energeticã se confruntã cu grave probleme financiare. Acestea se reflectã si în activitatea curentã. S-a întâmplat ca de mai multe ori salariile  angajatilor sã fie plãtite cu întârziere din cauza lichiditãtilor financiar.
Cosmin BACIU

Advertisements

4 comentarii la „Negocierile pentru CCM-ul de la CEH s-au încheiat

 • 28 august 2019 la 20:06
  Permalink

  nici o problema, cat sunt bani la bugetul statului dormim linistiti

 • 30 august 2019 la 10:45
  Permalink

  S-au incheiat ca la inceput….oamenii trebuie sa zica mersi ca li s-au pastrat drepturile ,ha,ha ….

 • 30 august 2019 la 18:38
  Permalink

  astia din sindicat voi va multumiti intotdeauna sa pastrati ceea ce aveti dar niciodata nu va straduiti sa castigati mai mult pt noi cred ca nu stiti poate ca altii se zbat sa castige mai multe la o neg …va multumiti cu resturile voi incasati banii oamenilor degeaba mai bine va dati demisia ca si asa nu sunteti buni de nimic putin cate putin la fiecare neg o sa mai pierdeti cv la contract …vai de voi

 • 30 august 2019 la 18:41
  Permalink

  rusine sa va fie ca traiti pe spatele minerilor care va baga banu in buzunar si voi nu castigati nimic in plus pentru ei ar trebui sa bagati gaura si voi sa vedeti cum se castiga un ban cu sudoarea fruntii s-au pentru voi nu e valabil

Comentariile sunt închise.