Toma Coconea: „Costel Avram mi-a dat avânt la RedBull X-Alps”

Confruntat cu probleme financiare pe ultima sutã de metri înainte de competitia Red Bull X-Alps din acest an, Toma Coconea a fost ajutat de administratorul public al judetului Hunedoara.
A primit suma de bani care îi era absolut necesarã pentru a pleca în cursã, dupã ce unul dintre sponsorii sãi s-a retras în ultima clipã si, pentru cã fãrã acest ajutor nu reusea nimic, acum a venit sã îi multumeascã personal lui Costel Avram si a recunoscut cã a fost efectiv un impuls pentru care, oricând, va fi gata sã rãspundã prompt. Pânã atunci, i-a fãcut cadou imaginile din momentul care l-a trimis în competitia de andurantã.
„M-a întrebat de ce sumã am nevoie, mi-a zis cã îmi completeazã bugetul si am fost cu echipa înainte si l-am salutat înainte sã plec, iar prin fapte, nu vorbe, a fãcut un gest pe care eu nu o sã îl uit. De aceea am si venit azi”, a spus Toma Coconea.
Toma a parafrazat câteva expresii ale administratorului public, recent lansate în spatiul media, iar tablourile pe care i le-a fãcut cadou îi înfãtiseazã pe cei de la Consiliul Judetean alãturi de echipa lui, în momentul plecãrii în Alpi. Sunt momente care fac diferenta între a fi si a nu fi cel care reprezintã acolo România, iar aceste dedesubturi nu sunt mereu vizibile.
Diana Mitrache

Advertisements

3 comentarii la „Toma Coconea: „Costel Avram mi-a dat avânt la RedBull X-Alps”

 • 25 iulie 2019 la 08:04
  Permalink

  Da, multumim partidului. Am inteles ca Coconea nici nu a terminat cursa in acest an. Alti bani aruncati pe fereastra.
  Scarbos!

 • 25 iulie 2019 la 08:08
  Permalink

  Mai terminati cu Avram asta. A plecat de la ApaServ, acum numai el apare in prim plan. Ce vrea, PRESIDENTE DELLA REPUBLICA ROMENA????? Glumesc putin, dar presedintele Consiliului Judetean unde e(Bobora parca il cheama)? Peste tot, acest one man show Costel Avram…..

 • 29 iulie 2019 la 08:53
  Permalink

  Oameni buni ,nu fiti rai !
  Nici nu stiti cat bine fac acesti bravi români ,precum Toma Coconea si Avram Iancu ,tarisoarei noastre.Datorita lor a crescut PIB-ul,a crescut nivelul de trai

Comentariile sunt închise.