Aproape 300.000 de lei alocã Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului pentru transportul angajatilor la minele Paroseni si Uricani.
Cele douã uitati miniere au fost închise, însã mai sunt angajati care executã lucrãrile absolut necesare pentru punerea în sigurantã a lucrãrilor de închidere.
“Obiectul achizitiei îl  constituie furnizarea  serviciilor de transport salariati la si de la locul de muncã, pentru sucursalele Mina Paroseni si Mina Uricani, prin curse de  transport regulate, conform graficelor de transport. Programul de transport salariati se desfãsoarã timp de 24 ore/zi lucrãtoare, iar în zilele nelucrãtoare  cursele programate conform comenzilor de lucru de la sucursalele miniere se presteazã tot 24 ore/zi. Valabilitatea contractului înceteazã la data de 31.12.2019. Serviciul de transport salariati la si de la locul de muncã este necesar pentru asigurarea desfãsurãrii în cele mai bune conditii a activitãtii sucursalelor SNÎMVJ SA”, aratã documentatia.
Autovehiculele  necesare pentru asigurarea transportului salariatilor la si de la locul de muncã din cadrul sucursalelor SNÎMVJ SA (conform Art.1 pct.6 lit.b) din Ordinul 1148/07. 07.2014) sunt trei microbuze minim 16 locuri pentru pasageri+1 loc sofer – deservire Mina Paroseni: 3 bucãti; si 4 microbuze minim 16 locuri pentru pasageri+1 loc sofer – deservire Mina Uricani.
Cosmin BACIU