Proiectul de fidelizare al  angajatilor, derulat de cãtre Apa Serv Valea Jiului, i-a premiat astãzi pe laureatii editiei din luna iunie 2019 ai concursului intern ”Angajatul lunii”, o competitie care se deruleazã  cu succes în cadrul operatorului regional al serviciilor de apã si canalizare din Valea Jiului.
În urma analizei efectuate de  conducerea executivã a companiei asupra rapoartelor de activitate depuse de fiecare salariat, la finalul lunii iunie, au fost desemnati un numãr de trei câstigãtori ai titlului de ”Angajatul lunii”. Acestia sunt:
– Stanc Milena – casier în cadrul Centrului de Încasãri Uricani
– Muntean Mãrcut Doinel – mecanic în cadrul statiei de tratare a apei Jiet
– Ilies Laura – muncitor necalificat în cadrul sectiei apã – canal Petrila
Conducerea Apa Serv Valea Jiului a supus analizei si activitatea colectivelor de salariati din structura organizatoricã a companiei, iar concluzia la care s-a ajuns este cã pentru luna iunie 2019, cel mai bun colectiv s-a dovedit a fi cel al Sectiei de Apã-Canal de la Petrila, condus de Alexandru Benke si format din: Bejinaru Gheorghe, Butnariuc Gheorghitã, Anca Alexandru, Breazu Dumitru, Neag Ion, Boleac Viorel Vasile, Mihaly Ludovic, Hotescu Miticã, Buzã Gheorghe Dãnut, Ardelean Corneliu, Jitea Daniela Cristina, Acamenitoaie Nelu, Boca Constantin Adrian, Matei Marius Adolf, Neag Ion.
”Munca pe care o desfãsoarã fiecare  dintre muncitorii nostri care activeazã în sectorul de exploatare este una greu de descris în cuvinte, dar esentialã în buna derulare a  activitãtii Apa Serv. În angrenajul operatorului de apã si canalizare din Valea Jiului, fiecare angajat are un rol bine determinat si ne bucurãm de fiecare datã când constatãm cã avem salariati constiinciosi, care-si fac datoria cu responsabilitate. Pentru activitatea din luna iunie, conducerea Apa Serv a decis sã acorde titlul de angajat al lunii unui casier,  unui mecanic si unui muncitor necalificat, tocmai pentru a  evidentia faptul cã fiecare compartiment din structura organizatoricã a ASVJ este unul foarte important si, ceea ce conteazã poate mai mult, este unul competitiv. Similar, procedãm si în decizia de a evidentia, o datã pe lunã, în mod public, activitatea unuia dintre colectivele din structura noastrã organizatoricã. Pentru activitatea din luna precedentã, am optat pentru colectivul Sectiei de Apã-Canal de la Petrila. Vreau sã-i felicit pe toti colegii nostri, în mod special pe cei care au fost de data aceasta evidentiati, si sã-i asigur în acelasi timp cã la nivelul  conducerii Apa Serv, activitatea fiecãrui angajat este cunoscutã si apreciatã la adevãrata sa valoare”, a declarat Cristian Ionicã, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
Biroul de presã al Apa Serv Valea Jiului