Un sistem puternic de iluminat, ce poate fi folosit si pe timpul noptii a fost achizitionat la Apa Serv, prin proiectul cu care a fost dotatã firma de apã si canal din Valea Jiului.
Acest sistem este unul unic si a fost cumpãrat tocmai  pentru a reusi ca defectiunile, ori lucrãrile ce necesitã timp de executie redus, sã poatã fi fãcute chiar si pe  timpul noptii.
De altfel, în cadrul acestui proiect au fost aduse scule si masini de care este absolut nevoie, inclusiv  dispozitive de detectare a spãrturilor, vidanje performante, ori  adevãrate laboratoare mobile de verificat  calitatea apei în teren.

„Valoarea contractului a fost de aproximativ 6,5 milioane de lei. S-a derulat pe o perioadã de 1 an de zile si tot ce vedeti aici este unica, cu exceptia motopompelor. Toate autospecialele sunt fãcute pe cerintele noastre si nu vor fi altele similare. Ne bucurãm cã suntem beneficiarii unor astfel de lucru care nu ne aduc decât plus valoare, nouã si beneficiarilor pe care îi deservim. Suntem astfel mai  eficienti si deranjul este mai mic si din punct de vedere calitativ lucrurile sunt mai bune”,  a spus Florin Donisã, directorul tehnic al SC Apa Serv Valea Jiului.
Apa Serv a  prezentat recent dotãrile cu care s-a ales în baza acestui proiect, iar pentru fiecare oras al Vãii Jiului sunt utilaje ce se preteazã fiecãrui tip de defectiune. De altfel, acum sunt mult mai rapid si mai exact detectate inclusiv  spãrturile, iar calitatea apei poate fi verificatã imediat, de un laborator mobil, dupã orice  interventie,
Diana Mitrache