Pentru prima datã de la începutul procesului în care copiii fostului viceprimar sunt acuzati cã ar fi întretinut relatii sexuale cu un politist din Vulcan, mama lor a venit la judecãtorie sã-i sustinã. Fostul viceprimar din Vulcan spune cã a venit sã-si încurajeze fata.

 

Diana Mitrache

A fost o premierã faptul cã Angela Stoica a stat la procesul în care copiii sãi sunt acuzati de acte sexuale cu agentul de politie Adrian Sucilã. Fostul politician care a demisionat din functiile politice si publice a afirmat, pe scãrile judecãtoriei de la Petrosani, cã îsi sustine moral copiii si îi pãzeste de presã. „Am vrut sã fiu alãturi de fiica mea, pentru cã trebuie încurajatã. E un copil care nu e obisnuit cu mass-media, e o tânãrã care acum pleacã în viatã, iar faptul cã persoana sa a fost atât de mediatizatã la posturile de televiziune ar putea sã-i creeze probleme. Vorbesc despre probleme de inhibare, de sãnãtate si am considerat cã trebuie sã fiu alãturi de ea. Asta pentru cã toate au cãzut asupra sa, din cauza functiei publice pe care eu am avut-o”, a declarat Angela Stoica, fost viceprimar Vulcan

Prezentã la procesul la care nu a avut acces în salã, Angela Stoica a dat vina pe presã pentru tot ce i s-a întâmplat si a sustinut cã politica i-a fãcut mult rãu.

Urmãtorul termen la care va fi judecat Adrian Sucilã, politistul acuzat cã a întretinut relatii sexuale cu fiul minor al Angelei Stoica, va avea loc în data de 6 noiembrie. Tot atunci va veni la judecãtoria din Petrosani si Mihaela Stoica, fata fostului politician de la Vulcan si ea acuzatã în acelasi dosar pentru complicitate.