Trei zile de sãrbãtoare ne asteaptã, în acest  week-end la Lupeni. Nume sonore, printre care Anda Adam, Guess Who, trupa Moise, Petricã Mîtu Stoian, Lena Miclãus, Septimiu Marisca si Ciprian Roman, dar si artisti locali de muzicã usoarã si popularã urcã pe scena ce va fi amplasatã la Lupeni.
Primarul spune cã actiunea este una la care tine mult si cã perpetueazã astfel, în zilele de varã, traditia de ani de zile.
„Avem editia 29 a Zilelor Municipiului Lupeni si ne bucurãm cã, în fiecare an, vin foarte multi oameni la aceste sãrbãtori pe care le organizãm. An de an am organizat aceastã  manifestare, pentru cã eu consider cã sunt foarte importante. Vineri,  sâmbãtã si duminicã vom avea trei zile în care ne dorim ca oamenii sã se bucurã de ceea ce noi o  sã facem. Avem artisti importanti care vin.  Vom face si foarte multe întreceri. Va fi cross,  concurs de biciclete, vom premia familie ce au împlinit 50 de ani de  cãsnicie si vom crea un eveniment foarte frumos”, a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Întrecerile încep la finalul acestei sãptãmâni si tot atunci suntem cu totii  invitati sã petrecem la Lupeni, unde, la finalul zilei de sâmbãtã va fi si un foc de artificii.

Diana Mitrache