Adevãrati ambasadori ai sportului, cei doi petrosãneni au fost invitati la ”Ceaun Borsec Festival”, o manifestare ce a readus în circuitul turistic  statiunea transilvãneanã. Coconea si Iancu vor împãrtãsi publicului din experientele lor în întrecerile sportive, dar vor promova si un mod de viatã sãnãtos.
Ceaun Borsec Festival are loc între 12 si 14 iulie, în judetul Harghita, iar manifestarea relanseazã prin gastronomie, muzicã, culturã si competitii sportive, statiunea Borsec. Astfel, Borsecul, pe timpul festivalului, devine o capitalã europeanã a super-sportivilor români care împing limitele rezistentei fizice si bat record dupã record. Doi dintre ei sunt din Valea Jiului, respectiv parapantistul Toma Coconea si bibliotecarul-înotãtor Avram Iancu. Temerarii sunt invitati de onoare si la editia din acest an, dupã ce au deschis si prima editie a ”Ceaun Borsec Festival”, în 2018.
”La fel ca anul trecut ambasadori ai  sportului, promotori ai culturii outdoor  anul acesta , Teofil Vlad, Avram Iancu, Robert Tamirjan si Toma Coconea  vor fi prezenti la Borsec pentru o întâlnire cu publicul pe data de 13 iulie, orele 16:00-17:00, pe scena de la pârtia de schi, punctul 0 al festivalului nostru. Într-o discutie liberã cu publicul, cei 4 sportivi vor împãrtãsi din experientele lor extraordinare si vor promova valorile umane si sportive legate de un mod de viata sãnãtos”, anuntã organizatorii pe pagina oficialã a festivalului.

Maximilian Gânju