Aproape 1000 de contestatii dupã afisarea rezultatelor la Bacalaureat

 

Candidatii hunedoreni care au sustinut examenul de bacalaureat si-au aflat  rezultatele. Unii au fost nemultumiti de notele obtinute, astfel cã au depus contestatii.
La nivelul judetului Hunedoara, potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean Scolar au fost depuse 969 de contestatii.
Între 9 si 12 iulie vor fi  rezolvate contestatiile. Rezultatele finale vor fi fãcute publice pe 13 iulie. Candidatii care nu au  promovat se pot înscrie pentru a doua sesiune de examen, în perioada 15 – 19 iulie.
Procentul de promovabilitate, la nivelul judetului Hunedoara, este, înainte de solutionarea contestatiilor, de 66,17 la sutã.  La prima sesiune a examenului de Bacalaureat, în judetul Hunedoara s-au înscris un numãr total de 2.858 de candidati. Dintre acestia, 2.347 au fost absolventi ai promotiei curente, iar 511 ai celor anterioare. Din numãrul total al fostilor liceeni înscrisi, 2.725 s-au prezentat în sãlile de examinare, iar 1.803 l-au si promovat. Promovabilitatea la nivel judetean, înainte de afisarea rezultatelor finale, este de 66,17 la sutã.
Cosmin BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.