Finalul lunii mai a consemnat din nou evidentierea celor mai buni dintre salariatii de la Apa Serv Valea Jiului.
Conducerea executivã a operatorului regional al serviciilor de apã si canalizare din regiunea Vãii Jiului a evaluat, ca de fiecare datã, activitatea fiecãruia dintre angajatii societãtii, dar si activitatea colectivã a sectiilor si departamentelor din cadrul acesteia, stabilind numele celor care au fost declarati angajatii lunii iunie.
Potrivit deciziei luate de comisia de evalaure, angajatii lunii mai 2019 de la Apa Serv Valea Jiului sunt:
– Mihaela Gologan – inginer în cadrul Serviciului Comercial
– Cristian Andras – instalator în cadrul sectorului apã-canal Aninoasa
– Gheorghe – Aurel  Crâsnic – sef sectie statii tratare apã si statii epurare
Similar, comisia de evaluare  a decis cã, urmare a activitãtii întregii echipe de salariati,  colectivul Statiei de epurare Dãnutoni meritã titlul de ”Colectiv al lunii iunie 2019”. Colectivul, coordonat de ing. Gheorghe Aurel Crîsnic este alcãtuit din: Neagoe Ion, Bolea Virgiliu, Pop Ioan Damian, Ionel Ion Claudiu, Juglea Darius Adrian, Daj Ion, Illes Alin Adrian, Toplicean Constantin, Ignat Vali, Visan Ioan, Ciurcu Rãzvan Ionut, Szatmari Istvan Iosif, Orosanu Pavel, Dragotã Petru Rusalin, Stãncioi Silviu Dumitru si Daj Ana.
Laureatii premiilor pentru activitatea din luna iunie de la Apa Serv au fost invitati astãzi la sediul central al societãtii, în sala de festivitãti ”Nicolae Sãdean”, unde au fost felicitati de echipa managerialã. Cu totii au primit diplome care le atestã calitatea de salariati ai lunii iunie, dar si prime în bani.
”Desigur, acolo unde au apãrut cele mai multe probleme legate de întretinerea si functionarea retelelor de apã si canalizare, în luna mai, care a fost una ploioasã, cu destul de multe probleme care au necesitat interventii operative de urgentã, salariatii nostri au avut misiunea de a se mobiliza si de a depune eforturi sustinute pentru ca beneficiarii nostri sã nu fie afectati de acestea. În luna mai, din cauza cantitãtilor mari de apã aduse de ploi, am avut foarte mult de lucru în gestionarea statiei de epurare de la Dãnutoni, dar si în rezolvarea unor avarii serioase cu care  ne-am confruntat, în mod special la Aninoasa, acolo unde salariatii nostri au intervenit prompt la rezolvarea avariilor. Îi  felicit pe colegii nostri care, la finalul activitãtii din luna mai, au reusit  sã-si adjudece, pe merit, prin munca depusã, titlul de angajati ai lunii în cadrul echipei Apa Serv”, a declarat Cristian Ionicã, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
Biroul de presã al Apa Serv Valea Jiului