Doru Visan, ori e cu PSD, ori nu mai e

A ajuns secretar de stat, gratie sprijinului de care a beneficiat si sustinerii politice din partea PSD Hunedoara. Este vorba despre Doru Visan, secretar de stat în Ministerul Energiei, despre care senatorul Cristian Resmeritã afirmã cã nu prea îsi face treaba. Au fost o serie de decizii luate la vizita premierului Viorica Dãncilã, în timpul ultimei campanii electorale, în Valea Jiului, iar toatã lumea si-a fãcut treaba, mai putin Ministerul Energiei. Afirmatiile îi apartin lui Cristian Resmeritã, care a fost categoric.
„În momentul de fatã, toatã problematica formãrii Complexului Energetic Valea Jiului, trecerea Termocentralei Mintia la CJH, se aflã în mâna Ministerului Energiei. Transmit responsabililor sã îsi facã datoria! Tot ce trebuia fãcut de cãtre ceilalti, tot tot tot, a fost fãcut. Ministerul Energiei are pârghiile. Avem om la minister. Nu stiu sã fiu mai clar. Este clar, cã dacã problema se rezolvã, rãmâne acolo si este la fel de clar cã, dacã problema nu se rezolvã, pleacã”, a spus Cristian Resmeritã, senator PSD.
Doru Visan vine din Valea Jiului, fiind director al termocentralei Paroseni, pânã la plecarea în Ministerul Energiei si stie problemele din interiorul sistemului. De altfel, PSD l-a sustinut pânã acum politic pentru aceastã functie si acum i s-a pus clar în vedere sã îsi facã treaba, asa cum s-a stabilit si cu premierul României, cãreia sindicatele îi cer acum, din nou, sprijinul în constituirea Complexului Energetic Valea Jiului.
Diana Mitrache

Advertisements

3 comentarii la „Doru Visan, ori e cu PSD, ori nu mai e

 • 13 iunie 2019 la 23:54
  Permalink

  La acest…,,senator al melcilor” pe numele sau Resmerita, se vede de la o posta, demagogia si populismul, ca sa dea bine la prostime, ca nu mai e chiar mult si vin alegerile si ea, adica prostimea, trebuie sa-l voteze din nou! Eu i-as pune o singura intrebare acestui Resmerita: ,,De unde stie el, ca infiintarea Complexului energetic Valea Jiului, va aduce efecte economice pozitive?” Nu este de fapt alta…Marie cu aceeasi palarie, iar dezastrul economic al mineritului si energiei, va fi acelasi?

 • 14 iunie 2019 la 06:10
  Permalink

  STEAUA PSD APUNE DATORITA LUI VISAN SA TERMINAT DESULFURAREA LA PAROSENI DE CAND E MINISTERU ENERGIEI NU AU AVUT UN SPECIALIST DE TALIA LUI VISAN DACA SUNTE?I NEBUNI IL SCHIMBATI DAR IN AFAR? DE PENSIONARI CE DRACU A FACUT RAZMERITA IN VALE NUMIRI POLITICE DE ACEIA AM AJUNS AICI

 • 14 iunie 2019 la 21:25
  Permalink

  Vrem investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !!!

Comentariile sunt închise.