Pentru Mãgura Pui aproape cã a devenit o obisnuintã titlul de campioanã a ligii a V-a Hunedoara.  Iatã cã echipa de pe Valea Streiului a reusit din nou aceastã performantã chiar dacã ultimul meci acasã a fost un semiesec, 2-2 cu Metalul Criscior.
A fost un meci în care gazdele au condus cu 1-0 (gol Cristi Mailat golgeterul ligii a V-a Hunedoara) apoi oaspetii au dus scorul la 2-1 prin golurile reusite de Rotaru si Vlad. În acest ultim meci în fata propriilor suporteri Mãgura Pui a folosit lotul: L. Militaru – Cr. Ban, Tr. Biris, Cãpritã, A. Turcu – Ov. Stoica, Cr. Sãlãsan, Albu, Ov. Stoica – Stoiconi, Mailat, Iuga, Panaite, Tomescu, I. Stoian. Golul egalizator al celor de la Pui a fost marcat de Iuga. Meciul în sine nu s-a ridicat la nivelul asteptãrilor cel mai negativ personaj fiind arbitrul Daniel Branea din Deva, absolut pe dinafara problemei, practice încurcând ambele echipe. Oricum scorul final de 2-2 nu a contat, echipa Mãgura Pui rãmânând neînvinsã pe parcursul campionatului.
La final în prezenta reprezentantilor AJF Hunedoara, respectiv Cristina Petrean – presedinte, Cristian Gât – vicepresedinte si Sorin Ciotlãus – secretar precum si a autoritãtilor locale Victor Stoica primar si Doinel Creciunesc viceprimar în cadrul unei festivitãti de premiere, s-au înmânat medaliile de  campioni precum si trofeul de campioanã a ligii a V-a.  A fost un nou succes  binemeritat a echipei din Pui care si în aceastã editie a demonstrat cã stie sã trateze cu seriozitate competitia.
GENU TUTU