Jocul începe cu un oarecare aplomb al echipei rezidente la Petrosani când Vl. Rusu (min. 8) trage de la 10m, dar portarul Aioani apãrã. Apoi, joc slab, cu un gol anulat Chindiei (min. 42) din cauza unui hent la preluarea balonului.
La prima fazã de atac dupã pauzã, în min. 55 oaspetii deschid scorul, gazdele avându-l în poartã pe Buga, Axinte fiind schimbat ca urmare a unor ezitãri jenante a primei reprize.. În min. 65 trezitã din amortealã, echipa gorjeanã are o mare ocazie, dar Alex. Popescu (intrat în locul inexistentului Vl. Rusu) rateazã incredibil cu poarta goalã! Lucru copiat la indigo în min. 69 când Val. Alexandru procedeazã la fel la poarta Energeticianului… Meci încheiat cu aplauze din partea asistentei la adresa Chindiei care promoveazã de pe locul 1 în timp ce Energeticianului  nu îi rãmâne decât sã spere cã, asa dupã cum se aude, mai existã vreo trei echipe cu mari probleme, care probabil nu se vor mai regãsi pe tabloul ligii a II-a din sezonul urmãtor.
ACS Energeticianul Tg. Jiu – Chindia Târgoviste 0-2
ACS Energeticianul (antr. Viorel Tãnase): Axinte (min. 46 Buga) – Gunie, Misãras, Ionitã, Dragu – Enache, Vl. Tudorache (min. 40 Cioiu), Gârbitã, Rob. Petre – C. Ionicã, Vl. Rusu (min. 56 Al. Popescu)
Chindia Târgoviste (antr. Viorel Moldovan): Aioani – Acasandrei, Martac, Sandru, Dumitrascu – Ratã, Novac, Mihaiu (min. 79 A. Serban), Neicatescu – Cherchez (min. 67 Val. Alexandru), D. Florea (min. 64 Negut.
Arbitru: Dorin Voina – Resita
Spectatori: 100
Golurile: 0-1 Cherchez (min. 18) sut frumos de la 14m., 0-2 Neicutescu (min. 55) gol din 3m.

S-a încheiat editia nr. 79
Punct final a celei de-a 79-a editii a diviziei ”B” (liga a II-a), cu o promovare în premierã, Academica Clinceni, o nouã revenire Chindia Târgoviste si o altã posibilã ”U” Cluj dupã meciul de baraj cu echipa de pe locul 12 din liga I Dunãrea Cãlãrasi.
Petrolul Ploiesti dublã campioanã a României rãmâne o mare deziluzie a echipelor de top.
Farul Constanta si Sportul Snagov au mari probleme de a mai fi din toamnã în liga a IV-a.
Au retrogradat cinci echipe, printre care douã foste divizionare ”A”, ACS Poli Timisoara si Dacia Unirea Brãila dar si a trei debutante Energeticianul Tg. Jiu, Aerostar Bacãu si CS Balotesti.
GENU TUTU